31.3.10

Påskekrise...

Min kjære Nespresso kaffemaskin sa plutselig takk for seg, slo seg av og døde. 
Og så nå som det er påskeferie og ingen åpne kaffemaskinsykehus, sukk...
Ja, ja traktekaffe får duge. Heldigvis er det supre reparasjons- og serviceavtaler
hos Nespresso, så rett etter påske er "krisen" over :o)

29.3.10

God påske!


Snart påskeferie! Eller, ferie og ferie... her skal det males og snekres. Mannen skal legge spaltegulv på loftet i det nye huset og jeg skal klargjøre huset vi bor i nå for salg. Det blir noen malingsstrøk og litt rydding ja :o) Men vi skal nok få tid til å kose oss litt inn i mellom også!

26.3.10

Kjøkken

Grethe fra Drømmekjøkkenet og jeg har sikkert vært gjennom over 20
forskjellige løsninger til kjøkkenvifte. Det har vært fritthengende løsninger,
innebygde løsninger og grueløsninger i alle varianter.
Til slutt endte vi opp med denne ganske enkle varianten:

Kjøkkenviften er modell DA3190 fra Miele                                                                        

25.3.10

Parkett

I morgen har mannen i huset fri og han skal blant annet se litt på parkett til huset.
Jeg ønsker meg denne fra Kährs. Eller noe lignende i hvert fall :o)

Tak

Jeg kan nesten ikke tro det. Se hva de flinke snekkerne våre har fått til i løpet av dagen - takstoler er på plass og vi kan tydelig se konturene av valmtaket og ikke minst kan vi se hvor utrolig stor lagringsplass vi får på loftet. Hurra for Blink Hus!! Takk til Ole-Jacob som har tatt disse fine bildene i dag.


24.3.10

Detalj

Jeg synes pynten rundt vinduene er så fin. Morsomme "sirupssnipper" :o) Tenk bare når alt blir hvitt - det blir lekkert!

Huset vårt

Her går det unna. I dag har også andre etasje kommet på plass. Dette er helt fantastisk!Alberthunden var raskt ute på inspeksjonsrunde. Han og far i huset er enige om at dette ser veldig bra ut. Utrolig moro å se rominndelingen "live" :o)


23.3.10

Kjøkken

I dag har superflinke Grethe hos Drømmekjøkkenet og jeg kommet i mål med drømmekjøkkenet. Jeg er utrolig fornøyde med resultatet. Det har vært en morsom prosess og det er nesten litt "trist" at den er over... Jeg kommer til å savne den nærmest daglige kontakten med Grethe. Under kan du se hvor fint det blir.

Huset vårt

På grunn av sprengkulden i vinter bestemte Byggkompanet Østfold seg for å bygge huset vårt inne på fabrikk.Da vi kom hjem fra jobb i dag var "plutselig" underetasjen oppe. Nesten litt sprøtt :o)

Vi har valgt utvendig panel som heter "dobbeltfals med perle". Vi var veldig spente på hvordan dette skulle bli. Nå når veggene er kommet så er vi kjempeglade for det valget. Vi synes det passer fint til huset og at den fine pynten rundt vinduene understreker stilen.

Vannbåren varme

De flinke gutta fra Aquaflis har lagt rør for vannbåren varme. Alberthunden sjekker kvaliteten og er strålende fornøyd!

22.3.10

Grunnmur

De fire pålene på bildet er fundamentene til søylene som skal komme under verandaen :o) Gravemaskinen tilhører graveren "vår" Bjørn Ole Hansen. Han har gjort en fenomenal jobb med tomta vår - han har forstått akkurat hva vi ønsket.

Sålen er støpt og grunnmuren er oppe. Det er like spennende å gå tur bort til tomta hver eneste kveld..Det er bare 106 meter i luftlinje fra der vi bor i dag og bort til tomta. Ikke rart alle kveldsturer går denne veien nei. Stakkars Alberthunden begynner å bli lei av litt liten variasjon på lufteturene....

Tomta

Etter 8 lange måneder var endelig arbeidet igang (i januar 2010). Må innrømme at jeg kjente lykkefølelsen da skiltet med Blink Hus endelig sto på vår tomt...

Tomta

Sånn så tomta ut da vi kjøpte den. Vanskelig å forestille seg hvordan resultatet skulle bli!

19.3.10

Kjøkken

Det er superflinke Grethe hos Rosenlund Kjøkkeninteriør AS i Fredrikstad som har hjulpet oss med valg og utforming av kjøkkenet. Det er Drømmekjøkkenet som er leverandør av vårt nydelige kjøkken. Grethe har en engels tålmodighet og jeg regner med at hun er ganske fornøyd med at vi nå straks er i mål etter nesten et halvt år med utallige e-poster frem og tilbake. De store linjene kom vi i mål med ganske raskt, men så var det de små detaljene....

10.3.10

Fiduz vindispenser

Endelig en lekker vindispenser på markedet: Fiduz vindispenser med kjøleelement for riktig temperatur! Dispenseren fås hos glass&interiør.


9.3.10

Lexington webshop

Lexington webshop er endelig her - hurra!

Huset vårt

Her er en tegning av huset vårt. Den er ikke helt nøyaktig. Det blir blant annet tett inngangsdør og store søyler under den runde verandaen *smiler*. Vi har valgt ByggKompaniet Østfold som vår husleverandør og vi er så langt kjempefornøyde!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...