14.6.10

Tiden flyr...

Det er hektiske dager nå rett før egeninnsatsperioden i huset starter. De siste detaljene skal på plass når det gjelder tapeter, maling, fliser osv. Jeg synes det er forferdelig vanskelig å bestemme seg - det er så mye fint og så er jo disse valgene så endelige.... Men ting begynner heldigvis å falle på plass og jeg gleder meg til å vise frem resultatene etterhvert ;o);0) Ønsker alle en kjempefin uke ;0)

8 kommentarer:

Martilie sa...

Så spennende.

Jeg gleder meg stort til å se fremdrift, løsninger og hvilke valg dere faller ned på! :)

Drømmer meg helt bort i prosjektet :) Vi kjøpte hus fra 1978 og kjedeligere blir det ikke. Har vel pusset opp alt snart, men de smarte løsningene mangler.. Men -vi har 2 mål hage og nydelig utsikt til fjorden, så det gjorde valget enkelt.

Masse lykke til!

Nyt morgendagen, her håper jeg på sol for skoleavslutning i morra ettermiddag :)

Klem fra Tove

Balke gård sa...

Hei og tusen takk for hyggelig hilsen!

Så flott et hus dere bygger!! Men er det bygd på? Ser for emg ut som et helt nytt hus, så fantastisk flott! Og datteren din må bli knallfornøyd med det sminkebordet, altså! Kejmpekoselig hos deg, gleder meg til å se kjøkken og det andre! Klem

Villa Minde sa...

Hei Marianne og velkommen til meg! Neida huset ikke bygd på, men alldeles nytt. Drømmen har vært et "gammelt hus med sjel", men vi tror nok dette skal gjøre nytten ;o) Kjempekoselig at du vil følge oss videre. Klem

Familien Furu sa...

Jeg gleder meg til å se :)
Så herlige bilder du har... sink og den sarte rosa fargen er jo bare lekkert :)

Ønsker deg en herlig tirsdag :)
Klem klem

Camilla`s Castle sa...

Er helt enig med deg!:) Jeg gru-gleder meg til jeg skal begynne i hovedhuset.. valgene i leiligheten har vært mer enn vanskelige nok å ta, hehe.
Men, det er bare å følge hjertet, så blir det et hjem ut av det til slutt :)
Gleder meg til å se bilder!

C ♥ sa...

Å så spennende! Ja det er jo rett og slett for mye å velge mellom! Ønsker deg masse lykke til og gleder meg til å se resultatene.

klem C

Elizabet Stilig hjem sa...

Enig, det er ikke lett å velge, syns slike ting er utrolig vanskelig. Gleder meg til å se resultatet! Så nydelige ting du har skaffet til datteren din. Kjempeflotte møbler, hun er virkelig heldig!

Tusen takk for koselige kommentarer du legger igjen hos meg. Setter veldig pris på det.
Ha en fin dag!
Klem Elizabet

Anns draum sa...

Ja ei hektisk tid men du kor spennande:)) Det er noko spessielt med eit hus der du har gjort masse sjølv:)) Gler meg til å følge dåke i innspurten;))

Klem frå Ann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...