19.5.10

Parkett

Hurra, nok et valg er tatt. I dag har vi bestemt oss for parkett.
Igjen har vi (ehh mest jeg kanskje...) bestemt og ombestemt oss flere ganger.
Det begynte med at vi ønsket oss lyst gulv og så ville vi ha mørkt. Og ... har vi bestemt oss for lyst gulv. Det føles ganske så riktig ;0)

HARO Eik Markant Hvitoljet 1-stavs parkett

7 kommentarer:

Lakka sa...

Kjempefint gulv dere har valgt! Skal bli gøy å se det på sin "rette" plass:-) Det likner litt på vårt, men noe roligere i uttrykket.

Og jeg synes forresten du skal smelle til med en mønstret tapet! Jeg var veldig i tvil hos oss også, men er veldig fornøyd med Wilma, og superglad for at jeg ikke safet med glassfiberstrie. Det har jeg mange andre plasser i huset nemlig;-) Lykke til uansett hva du velger! Jeg er sikker på at det blir lekkert uansett:-)

Lakka

Lykkeliten sa...

Hehe, det er aldri lett det der! Husker vi bestemte, og ombestemte oss MANGE ganger før vi tok det endelige valget om gulvet=) Ble parkett her også. Var så nervepirrende siden vi kjøpte samme gulv til hele huset! MEN nå er vi strålende fornøyd=) Er sikker på at det blir nydelig tilslutt, uansett hva dere velger=)

Ha en fantastisk dag!
Klem

Divamamma sa...

Fint gulv. Vi har vel egentlig bestemt oss for lyst allerede så :) Et godt valg..

Camilla sa...

Flott parkett dette:) tror dere kommer til å bli fornøyd med valget!

Anns draum sa...

Dette var eit flott gulv:) Vi har valnøttparkett... det var nett blitt inn med mørke gulv når vi bygde;) No skulle eg gjerne hatt lyse... på mørke vise jo alt!! Pakken din er sendt;) Mulig du blir litt forundra når du får den... Mannen sendte den frå jobb og embalasjen gjenspeilar det;))

Anonym sa...

sååå lekkert:) blir fint med platen på kjøkkenet også... kanskje du skal ha en lys steinplate også???? Grethe RKI

Tomines hjem sa...

hei blomst.. og takk det samme til deg.. kjenner meg så igjen på alle valg som må taes.. ikke lett,... veldig endelig... men det blir som regel veldig bra.. bruk magefølelsen du... vi damer har en sterk sådann ja... stor klem til snille snille deg som hilser så ofte på meg... jeg setter veldig pris på hilsner fra deg... heihopp!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...